top of page

Om
Elcentralen
Nacka

Om oss

Elcentralen grundades av i Nacka 1990. Sakta men säkert växte verksamheten tack vara högt kundfokus och bra service, och när Lars Lindén gick in som delägare år 1996 hade företaget sex anställda.
Sedan dess har arbetsstyrkan fördubblats och idag, med Niklas Prézent som VD, har Elcentralen muskler nog att ta sig an stora uppdrag, något som inte minst våra referenskunder kan vittna om. Självklart är vi medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen EIO, och förutom kundservice är säkerhet och goda arbetsvillkor saker som vi tar på stort allvar.
Vi kallar oss själva för ett fullserviceföretag. Vår affärsidé är nämligen att du bara ska behöva lyfta telefonluren en gång, oavsett hur många saker du behöver hjälp med. Har du en nybyggnation på gång så kan vi förstås dra elen i hela huset, inte bara i vissa rum. Har ni en bostadsrättsförening som behöver en översyn av elen, eller kanske mer energieffektiva lösningar kring värme och belysning, lovar vi att vi har både en och två idéer kring hur vi kan hjälpa er att både spara pengar och förbättra miljön för de boende.
Att vi är bra på vad vi gör demonstreras av att vi hjälpt till i TV4:s program Fuskbyggarna för att rätta till felaktiga elinstallationer i samband med köksrenovering. De demonstreras också av våra referenskunder, som år efter år ger oss fortsatt förtroende att sköta deras elservice. Och de demonstreras inte minst av över 1900 nöjda privat- och företagskunder som genom åren har återkommit gång på gång när de behövt hjälp.

Behöver du hjälp med

Felsökning

Elcentral

Elinstallationer

Belysning

Arbetare som bär hjälmar och jackor

Vi garanterar trygghet!

Att ha en Elsäker miljö hemma, skolan eller på arbetet är väldigt viktigt då en felaktig Elinstallation kan innebär livsfarliga konsekvenser. Vi på Elcentralen Nacka är medlemmar hos www.in.se vilket ger dig som kund tryggheten att veta att vi följer Elsäkerhetslagen. 

IN logotyp höger RGB.png
bottom of page