top of page

Elcentralen Nacka din profesionella elektriker i Stockholm

OM OSS

Elcentralen Nacka är en etablerad och pålitlig elinstallationsfirma som grundades 1990 i Nacka, Stockholm. Med över 30 års erfarenhet har vi blivit en pålitlig partner för såväl företag som privatpersoner när det gäller elektriska lösningar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högsta kvalitetsstandard på elektriska lösningar genom vårt team av fullt certifierade elektriker. Vår personal är inte bara välutbildad och erfaren, utan även dedikerad till att leverera professionellt arbete och överträffa kundens förväntningar.

Erfarenhet

Certifierade

Vår erfarna personal och certifierade elektriker kan erbjuda expertkompetens och hjälp inom praktiskt taget allt inom elinstallationer, underhåll och reparationer. Oavsett om det handlar om en enkel elinstallation i ditt hem eller en komplex anpassning för ditt företag, kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Som den första elektrikerfirman i Nacka, har Elcentralen Nacka en omfattande och gedigen erfarenhet inom elinstallationer och elektriska lösningar. Sedan 1990 har vi levererat högkvalitativ service till både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet.

Service

Vi på Elcentralen Nacka är stolta över att erbjuda en bred service inom elektriska lösningar för både privat- och företagskunder. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och professionell partner när det gäller dina elbehov.

Kundnöjdhet är en central del av vår verksamhet, och vi strävar efter att uppnå det högsta betyget för kundnöjdhet. Genom vår professionella och personliga service arbetar vi aktivt för att skapa långvariga kundrelationer. Vårt mål är att vara lyhörda för våra kunders behov och att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika krav.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med både små och stora projekt inom olika branscher. Oavsett om det handlar om installation av el i bostäder, kommersiella fastigheter eller offentliga byggnader, kan vårt team fastställa de bästa lösningarna för varje projekt. Vi arbetar också med underhåll och reparation för att se till att era elektriska installationer fortsätter att fungera på bästa sätt.

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar, och vi ser till att alla våra installationer och reparationer följer de aktuella säkerhetsstandarderna. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste riktlinjerna och tekniska innovationerna för att säkerställa att våra kunder får de mest effektiva och pålitliga lösningarna.

Certifierad elektriker i Nacka

Vi är stolta över att vara en del av VESTUM, och vi strävar ständigt efter att uppfylla VESTUMs hållbarhetsmål. Hos oss kan du förvänta dig en hållbar partner som prioriterar miljövänliga lösningar.

Vi arbetar aktivt med att bidra till en hållbar framtid genom olika initiativ. Ett av våra viktigaste fokusområden är att konvertera våra bilar till elbilar, vilket minskar vårt koldioxidavtryck och bidrar till en renare miljö. Genom att investera i hållbara transportalternativ strävar vi efter att vara en föregångare inom elföretagsbranschen.

Elcentralen Nacka är dedikerade till att erbjuda hållbara och energieffektiva lösningar till våra kunder. Vi jobbar aktivt med att implementera miljövänliga tekniker och metoder för att minska energiförbrukningen och bidra till en grönare framtid.

Vi är stolta över att vara en del av VESTUMs hållbarhetsstrategi och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Tillsammans med VESTUM strävar vi efter att vara en pålitlig och hållbar partner för våra kunder.

Tillsammans kan vi skapa en bättre och mer hållbar framtid.

På väg mot en hållbar och ljusare framtid

VÅR GRÖNA VISION

Hållbarhet Elcentralen Nacka

Lita på våra kunder istället

Litar du inte på att vi är extremt duktiga på det vi gör?

Sprängarvägen 7

132 38 Saltsjö-Boo

Öppetider

Mån-Sön 07:00 - 17:00

08-747 14 04

Kontakt

En del av
  • Facebook
  • Instagram
© 2021 by zeladesign.        All rights reserved.
bottom of page